Vi bruger Cookies!     

         
 X     
kinesiologi


REIKI

Universel livsenergi

Ved en healing session, behøver jeg ikke få at vide hvorfor du er kommet. Healing energierne er intelligente og vil altid flyde derhen hvor der er mest brug for dem og kun i den mængde der er behov for. Derfor vil healingen altid være den samme, uanset hvad er bliver sagt forinden.
 
En healer kan kanalisere universel energi ned gennem sin krop og ud gennem hænderne. Da energien er universel, kommer healeren ikke til at dræne sig selv for energi - tværtimod vil hun ofte selv få en del af energien. Der kan derfor heller ikke blive overført negativ energi fra healeren til patienten eller omvendt.

Reiki er en holistisk energi der virker på alle energiniveauer: det fysiske, det følelsesmæssige, det mentale og det spirituelle, og kan være med til at helbrede alle ubalancer lige fra forkølelse til ondt i sjælen.

Klienten vil normalt ligge på en briks med tøjet på, et tæppe over sig og med lukkede øjne. Healeren vil så nænsomt placere sine hænder forskellige steder på kroppen oven på tæppet. De enkelte positioner holdes så længe healeren vurderer at der overføres energi. Denne energioverførsel kan af begge ofte mærkes som en prikken eller en pludselig varme eller kulde.

En session tager normalt 30-90 minutter, og der tales normalt ikke under behandlingen. Jeg starter med at lægge hænderne omkring dit hoved, og vil derefter arbejde mig længere ned af kroppen, sluttende med fødderne, og derefter gentage healingen på ryggen. Hvis der er tid, kan jeg også give dig en afbalancering af dine chakra.

Før healing:

Kom med et åbent forventningsfuldt sind og du vil få den største oplevelse ud af det - Du har større mulighed for at mærke energistrømmen. Healingen virker uanset hvordan din indstilling til den er, men din personlige oplevelse af det, vil være større jo bedre du er til at cleare dine tanker og slappe af.

Efter healing: 

Du skal huske at drikke rigeligt med vand i de efterfølgende 3-4 dage. Vandet hjælper med at udskille affaldsstofferne.
Healingen fortsætter de næste par dage, så det er bedst for dig, hvis du har mulighed for at tage det roligt, hvile og give kroppen tid til at tilpasse sig de nye energier - og lade være med at styrte ud og løbe marathon!
 Din krop foretager også en udrensning på både det fysiske og følelesesmæssige plan efter behandlingen. Dette vil typisk vare et par dage.
 
På det fysiske plan kan det vise sig ved at:
  • du skal på toilettet oftere
  • din urin er mørkere end normalt
  • du sveder med en dårlig lugt
  • der kommer mere spyt
  • der kommer smerte i områder, hvor der tidligere har været problemer, f.eks. i forb. med kirugi eller knoglebrud
  • du får influenza-lignende symptomer
På det følelsesmæssige plan kan vise sig ved at:
  • du bliver sårbar og irritabel
  • gammel sorg kan blusse op
  • du kan føle dig træt
  • du bliver bevidst om at acceptere den tilstand du selv og andre er i
Jeg har læst et sted, at healingen virker som forårssolen, blot meget mere. 

Reiki er et japansk ord, der betyder universel livsenergi. En tæt flydende, næsten fysisk kærlighedsenergi. Reiki, betyder at den energistrøm, som flyder i auraen forøges. Der bliver mere styrke og kraft til alt, hvad vi vælger at foretage os. I stemmen, når vi taler eller synger. I vores kreative udfoldelser. I vore handlinger. I de beslutninger vi træffer - og måden vi vælger at føre dem ud i livet på. 

Reiki er en behandlingsform

Reiki understøtter og beriger medicinsk behandling, zoneterapi, akupressur, massage, fysioterapi, kiropraktik og psykoterapi.

Reiki er også en stor hjælp i arbejdet med syge, ældre og døende mennesker. Til gravide og fødsler. Reiki hjælper også dine dyr og planter

 

Ring og få en snak om, hvad du har brug for, og hvad jeg kan tilbyde dig 

tlf. 22 25 52 71


Opdateret 28/09/2014

Besøg  
013224