Vi bruger Cookies!     

         
 X     
kinesiologi

 

Fjern-Healing

 

 

Når du skal modtage en fjernhealing, skal vi aftale en dato og tidspunkt hvor du sidder derhjemme i rolige omgivelse, uden forstyrrelse og slapper af. Jeg skal blot bruge dit navn og den adresse du befinder dig på, for at være helt sikker på, hvem det er, der er modtager af denne fjernhealing.
 
Det er ikke hensigstmæssigt, at du har travlt med at lave mad, tale i telefon el.lign. når healingen skal ske.
 
Fjernhealingen har naturlige fordele fremfor kontakt-healing.  Den kan bruges over en hvilken som helst afstand, og f.eks. kan en eksamenskandidat beroliges, et tandlæge besøg gøres behageligere, babyer der ikke kan ligge roligt på briksen eller i armene på mig, kan have glæde af en fjernhealing. Det kan også bruges, hvis klienten ikke ønsker at blive berørt eller ligge på briksen, eller af andre praktiske årsager ikke kan være tilstede.
 
En fjernhealing er ikke lige så lang som en kontakt healing, typisk 20-30min., men virker lige så effektivt.
 
Efter fjernhealingen, eller senest dagen efter, vil jeg gerne have at du ringer eller mailer til mig, og fortæller mig om din oplevelse. Også hvis du ikke har mærket noget. Ligeledes kan jeg fortælle dig, hvis jeg har oplevet noget særligt.                                
Afstand er kun noget vi har i den fysiske verden. I den åndelige verden er der ingen afstand og derfor er fjernhealing lige så optimalt, som hvis du var her.

Fjernhealing er for de fleste lidt sværere at acceptere, men ikke desto mindre lige så effektivt.

Se venligst menupunktet Reiki til venstre.

Fjern-Healing   ER   Reiki-Healing

Ring og få en snak om, hvad du har brug for, og hvad jeg kan tilbyde dig 

tlf. 22 25 52 71

  


 


Opdateret 28/09/2014

Besøg  
013224